Veelgestelde vragen veiligheidswaarschuwing TopLine-serie 2006-2009

Mogelijk heeft u naar aanleiding van de recente berichtgeving in de media vragen over uw Nefit TopLine cv-toestel. Als de brander is vervangen en het toestel periodiek (minimaal één keer per twee jaar) wordt onderhouden is het niet nodig dat u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw toestel. Een defecte warmtewisselaar moet worden vervangen, maar er is geen verhoogd risico op brand of lekkage van koolmonoxide (CO) buiten het toestel.

Of klik op deze link https://www.nefit-bosch.nl/juridisch/veiligheidswaarschuwing


Fraku erkend installateur aardwarmte

De Fraku ontvangt kwaliteits certificaat Kiwa KvINL BRL 6000-21 erkend installateur aardwarmte. Met trots melden we dat onze professionals van de Fraku Installaties en Fraku Service B.V. officieel gecertificeerd zijn om warmtepomp berekeningen te maken en te installeren. Daarmee zijn we zijn een van de weinigen gecertificeerde installateurs in de regio.

 

Wilt u uw huis ook verwarmen met aardwarmte?

Met een warmtepomp op aardwarmte kunt u uw huis verwarmen en koelen met duurzame energie uit de aarde. Met aardwarmte bespaart u 30-60% op uw energiekosten voor de verwarming en koeling van uw huis en het opwekken van warm tapwater. U heeft minder last van de stijgende energieprijzen, want uw energie komt voor een groot deel gewoon uit de aarde. Spaar vanaf vandaag het milieu en bespaar geld.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak