Zuinige en betrouwbare oplossingen voor uw warmte-vraagstuk!

CV-installatie, loodgieterwerk, nieuw sanitair, verwarming/koeling, zonnepanelen of aardwarmte: bent u op zoek naar een betrouwbare partner met ervaring? Fraku heeft meer dan 70 jaar ervaring in alle koel- en warmtevraagstukken, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
Uw project verdient een degelijke en professionele aanpak. Betrouwbaar, volgens de laatste milieu- en technische normen, maar ook afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uiteraard steeds in overleg met u.

Comfort
Naast de bekende toepassingen in iedere (nieuwe) woning, heeft u tegenwoordig de keuze uit tal van geavanceerde technieken die een duurzame levensstijl nastreven of uw leven gewoonweg meer comfort geven. Tal van domotica-oplossingen als een milieuvriendelijke warmtepomp installatie, zonne-energie en zonnepanelen, klimaatbeheersing bieden uw woning een optimaal gevoel van comfort.

Maatwerk
Voor een passend advies in uw woning en zuinige woonconcepten geeft de Fraku u graag een persoonlijk advies. Samen met u vinden we altijd passende en kwalitatief goede oplossing. De ruim 70 jaar ervaring en vakkennis met particuliere opdrachtgevers, maar ook in nieuw- en woningbouw en de grootzakelijke markt is daarvoor het bewijs.

Contact
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en gedegen advies.