Bent u op zoek naar een nieuwe centrale verwarmingsketel (CV) of vloerverwarming? Milieubewuste oplossingen zoals zonnepanelen of aardwarmte? Wilt u gedegen onderhoud aan uw bestaande CV-installatie? Dan bent u bij Fraku aan het juiste adres. Ook bij nieuwbouw denken we in een vroeg stadium graag mee over de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Wilt u bij aanpassing en renovatie in een bestaande woning een nieuwe CV-installatie aan laten aanleggen, ook dan zit u goed bij de CV-specialisten van Fraku.

Advies
Ons advies- en installatieteam is goed opgeleid en zeer ervaren en begeleidt u graag naar de beste keuze in uw verwarmingsvraagstuk. Of het nu gaat om uw CV-installatie, nieuwe badkamer of boiler, of nieuwe zonnepanelen op uw dak. Het Fraku team helpt u graag verder. Met ruim 70 jaar kennis geven we u het beste en passende advies, om te komen tot een optimale en zuinige oplossing.

Offerte
We gaan met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen, en bieden u vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Onze ervaren vakmensen en technici gaan graag voor u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 077 323 00 41 voor een afspraak.