Over Fraku Installatiebedrijf

Fraku uit Venlo heeft meer dan 75 jaar ervaring in koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Sinds 1 juli 2019 zijn we een servicebedrijf van Volta Limburg. Met onze locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgen we voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Samenwerken voor een duurzaam Limburg

Samen met onze partner servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.

Volta Limburg Volta Limburg 300x125

Volta Limburg is een echt Limburgs bedrijf, voortgekomen uit de traditionele nutsbedrijven in onze provincie. Groot geworden met een klantenbestand van 140.000 Limburgers als verhuurbedrijf voor CV- en warmwatertoestellen is de focus verbreed naar verduurzaming met diensten en producten op het gebied van leefcomfort in zowel de particuliere alsook de zakelijke markt. Volta Limburg biedt een integrale aanpak aan in de vorm van PlusJeHuis voor de particuliere markt en Wooneffect voor woningcorporaties, VVE’s en MKB.

Volta Solar voltasolar 300x125px

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Willems Klimaat- & Koudetechniek willems 300x125px

Willems Klimaat- en Koudetechniek is gespecialiseerd in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Het bedrijf biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties.